Er zijn twee zeer ruime zit-slaapkamers, op de 1e verdieping de Erkerkamer en op de 2e verdieping de Panoramakamer, elk met een privé badkamer en een prachtig uitzicht op de duinen en de landerijen rond de villa.

Op de begane grond is de ontbijt- en lees/huiskamer met WiFi , TV en een kleine pantry met o.a. een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. In de huiskamer staan verder boeken, spelletjes en puzzels om de avond gezellig door te brengen.

Op het terrein van de villa met de vele bomen en grasveldjes zijn er altijd heerlijke zon- of schaduwplekjes te vinden. Verder is er een beschut terras en zijn er in de tuin verschillende kleine zitjes om van de bloemen en de vogels te genieten. Het tarief is inclusief een uitgebreid ontbijt met warme broodjes, vers fruit en verst geperste jus d’orange, wat geserveerd wordt in de ontbijtkamer.

Wij zijn aangesloten bij Bed en Breakfast NL, een site die overzicht geeft van de vele leuke, gezellige, bijzondere en vaak voordelige Bed en Breakfasts die Nederland rijk is.

De B&B is weer gestart! U kunt weer genieten van de prachtige bloemen en vogels in de tuin.