Route beschrijving

Kies vanaf de N9 (Alkmaar - Den Helder) de afslag Julianadorp Zuid / Kustrecreatie. Bij garage Schaap neemt u de linker parallelweg ten zuiden van de Callantsogervaart. De Witte Villa ligt aan de linkerkant, ca 400 voor de duinen. De snelste of kortste route is ook eenvoudig te vinden met de ANWB routeplanner of met GOOGLE maps door uw vertrekplaats in te toetsen.

Toeristische Routes

Wilt u alvast wat genieten van het Noord-Hollandse landschap dan zijn wellicht de volgende routes het overwegen waard:


Vanaf Amsterdam door de oude polders Neem vanaf de A7/E22 de afslag naar de N241 langs Opmeer, Zijdewind en Schagen. Steek bij Schagen de N248 over richting ’t Zand. U steekt hier via de vlotbrug het Noord-Hollands kanaal over. Let op: de vlotbrug bij ’ t Zand is niet geschikt voor caravans. U kruist de N9 en volgt de borden Groote Keeten. Ga op de duinweg naar het noorden tot aan de Callantsogervaart waar u de parallelweg neemt naar De Witte Villa.

Vanaf Alkmaar langs de duinen Neem vanaf de N9 de afslag Bergen of Schoorl en volg de duinweg via Groet, Petten en Callantsoog. U passeert nu de natuurgebieden De Putten en het Zwanenwater. Ga verder naar het noorden naar Groote Keeten tot aan de Callantsogervaart waar u de parallelweg neemt naar De Witte Villa.

Vanaf de Afsluitdijk door Wieringen Neem vanaf de N99 na het Amstelmeer de afslag bij van Ewijcksluis naar de N249 richting ’ t Zand. Steek daar via de vlotbrug het Noord-Hollands kanaal over. Let op: de vlotbrug bij ’ t Zand is niet geschikt voor caravans. U kruist de N9 en volgt de borden Groote Keeten. Ga op de duinweg naar het noorden tot aan de Callantsogervaart waar u de parallelweg neemt naar De Witte Villa.