De 10 campingplaatsen zijn ruim van opzet en liggen verdeeld over het terrein. Het seizoen loopt van 1 april tot 30 september. Aan de westzijde van het terrein liggen 6 plekken onder de beschutting van de houtsingel en bomen. Deze plekken zijn het meest ideaal voor de seizoengasten. Aan de zuidzijde van het terrein liggen 4 plekken op een grote weide die volop zon biedt. Op de grote weide staan picknicktafels voor algemeen gebruik. Voor een kort verblijf is op het trekkersveld ruimte voor 2 kleine tentjes.

Alle campingplaatsen zijn voorzien van 6A stroom en een eigen watertappunt en een vuilwater afvoer. Het trekkersveld heeft geen eigen watertappunt, wel een electra aansluiting.

Op het terrein is WiFi en een sanitairgebouw met 3 douches, 2 toiletten, een afwasplaats en een afstortplaats voor het chemisch toilet. Het toevoegmiddel voor het chemisch toilet moet biologisch afbreekbaar zijn (groene flessen, geen blauw). Een dopje vloeibare groene zeep werkt ook prima.

Om de rust op het terrein te waarborgen is het verblijf in het hoogseizoen minimaal 5 dagen en in het laagseizoen 3 dagen. Grote caravans, dat wil zeggen met een opbouwlengte van meer dan 5,50 m, kunnen over het algemeen niet in één keer de draai maken door de poort bij de entree van het terrein. Deze caravans moeten dan even afgekoppeld worden, waarbij wij u graag behulpzaam zijn. Voor de kleinere modellen is de indraai geen probleem.

Op de camping zijn huisdieren toegestaan mits aangelijnd zodat ze voor de andere gasten geen overlast zijn. De huisdieren kunnen buiten het terrein worden uitgelaten.

Kampeerbusjes of campers (groot of klein) zijn niet toegestaan. Caravans met een dubbele as zijn niet toegestaan.

De Wite Villa is tevens aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie