De Witte Villa is een landhuis uit 1918 en ligt met haar prachtige beschutte tuin op 400 m van de duinen en het strand en biedt in elk jaargetijde rust en ruimte en een afwisselde natuur. In De Witte Villa zijn twee Bed & Breakfast kamers met airconditioning. Over het terrein verspreid liggen drie vakantiebungalows en 10 ruime kampeerplaatsen. Door combinatie van verschillende vormen van overnachten en de kleinschaligheid waar de mensen elkaar snel leren kennen, is er een gezellige vertrouwde sfeer op het terrein. De tuin biedt voor alle gasten zowel zon als beschutte plekjes met bankjes en is rijk aan bloemen en vogels.

Met de winkels op 700 m afstand is De Witte Villa zelf heel rustig en is landelijk gelegen met alle gemakken in de buurt op loop- en fietsafstand. Het terrein is omgeven door bollenvelden, koeien, paarden en het zwembad, manege en golfbaan liggen op loopafstand.

 

De Witte Villa is geopend vanaf 29 maart tot en met 1 oktober. De bollenvelden komen half maart-begin mei weer in bloei. Met onze eigen fietsroute kun je er volop van de omgeving genieten. Of maak gebruik van de vele mooie wandelroutes.

Op 28 april organiseert Kleurrijk Julianadorp weer twee prachtige wandeltochten tussen de bollenvelden in de omgeving. 

De STELLING van Den Helder is een van de oudste nog aanwezige militaire verdedigingslinies in Nederland en is een bezoek zeker waard.